Bantalan JITO

Produsen Bantalan

JITO Bearing minangka perusahaan ilmiah lan teknologi sing nglampahi riset lan pangembangan, ngasilake lan dagang. Iki minangka anggota asosiasi industri bantalan china, unit pamrentah asosiasi provinsi hebei, perusahaan teknologi tinggi nasional. Manajer umum Shizhen Wu minangka panitia konperensi konsultasi politik kabupaten guantao. Wiwit diadegake, komitmen kanggo nggawe bantalan presisi berkualitas tinggi lan presisi tinggi, kanthi level kualitas P0 (Z1V1), P6 (Z2V2) lan P5 (Z3V3). Merek terdaftar yaiku JITO lan uga ndaftar ing Uni Eropa.

  • 202061013583179647
  • office picture

KUNJUNG PELANGGAN Warta

Komentar media

Sepuluh tips kanggo perawatan bantalan sing tepat

Apa kesamaan jam, skateboard lan mesin industri? Kabeh mau gumantung karo bantalan kanggo njaga gerakan muter sing lancar. Nanging, kanggo nggayuh linuwih, kudu dijaga ...

Ten tips for proper bearing maintenance